• امروز : چهارشنبه - ۱۴ آذر - ۱۴۰۳
  • برابر با : 3 - جماد ثاني - 1446
  • برابر با : Wednesday - 4 December - 2024
2

هویت بخشی به زنان بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، نقطه‌ عطفی در تاریخ

  • کد خبر : 8850
هویت بخشی به زنان بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، نقطه‌ عطفی در تاریخ

ایسنا/همدان مشاور امور بانوان فرمانداری ملایر ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس و یاد و خاطره شهدا و رشادت ها، ایثار، دلاور مردی های زنان و مردان با غیرت در دوران هشت سال دفاع مقدس، گفت: هویت بخشیدن به زنان بعد از پیروزی انقلاب اسلامی ایران به‌عنوان نقطه‌ عطفی در تاریخ تکامل اجتماعی بشر بوده است. مریم […]

ایسنا/همدان مشاور امور بانوان فرمانداری ملایر ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس و یاد و خاطره شهدا و رشادت ها، ایثار، دلاور مردی های زنان و مردان با غیرت در دوران هشت سال دفاع مقدس، گفت: هویت بخشیدن به زنان بعد از پیروزی انقلاب اسلامی ایران به‌عنوان نقطه‌ عطفی در تاریخ تکامل اجتماعی بشر بوده است.

مریم نگاهداری ۵ مهرماه در نشست تبیین شخصیت زن تراز انقلاب اسلامی با محوریت الگوی سوم زن مسلمان  “بانوی مبارز و انقلابی بانو دباغ”، با اشاره به نگاه ویژه امامین انقلاب در هویت بخشی به زنان، افزود: پس از انقلاب اسلامی، نقش بی‌بدیل بانوان در زمینه تمدن سازی و تغییر ارزش‌ها، باورها و رفتارهای جامعه همواره به‌عنوان عنصری انسان‌ساز و جامعه‌ساز تعبیر و ترسیم شده است.

وی با بیان نقش اثر گذار زنان در طول تاریخ به ویژه اسلام و انقلاب اسلامی، اظهارکرد:  نباید از برنامه‌های دشمن که تمرکز جدی بر روی نقش زنان و جایگاه خانواده دارد، غافل شد.

مشاور امور بانوان فرمانداری ملایر تصریح کرد: در این جنگ ترکیبی دشمن در تلاش برای تغییر باور  دختران و زنان جامعه ما نسبت به هویت زنانه و مادرانه سکولاریزه کردن و تقدس زدایی و تقلیل دادن آن به کارکردهای آن چون بچه‌داری، نظافت و… است و می‌خواهد جایگاه زن مسلمان ایرانی را تنزل ببخشد و نظر او را متوجه امور ساختگی، نیازهای کاذب و مصرف‌گرایی کند.

وی تصریح کرد: دشمنان با ترویج سبک زندگی غربی و جذابیت‌های آن از طریق رسانه و فضای سایبری سعی در تغییر ذائقه جوانان و فکر و قلب آنان را دارد و می‌خواهد آنان را تحت تأثیر الگوها و شخصیت‌های به‌ظاهر موفق نماید زیرا معتقداست برای نابودی یک تمدن باید نظام تربیتی، زنان و الگوهای تربیتی را از بین برد.

نگاهداری اظهار کرد: لازمه گذر از گردنه‌های پیش رو برای جوانان و نوجوانان، تبیین جایگاه زن در اسلام و الگوی سوم زن مسلمان در تمام ابعاد است.

وی بیان کرد: معرفی و روایت زندگی و شخصیت و فعالیتهای الگوهایی از زنان فرهیخته، انقلابی ومبارز از صدر اسلام چونان حضرت فاطمه الزهرا (س) و زینب کبری (س)که سرشار از معارف دینی و کرامات انسانی بودند و همچنین الگوهای عصر حاضر همانند؛ خانم کبری‏ سیلسپور همسر شهید سید علی اندرزگو، خانم نیره‌ سادات احتشام رضوی همسر شهید سیدمجتبی نواب صفوی، خانم فرنگیس حیدر پور، شیرزن کرمانشاهی و بانوی مبارز انقلابی خانم مرضیه حدیدچی “بانو دباغ” که نمونه بارز الگوی سوم زن مسلمان در عصر حاضر بودند، زنانی که در کنار نقش همسری، مادری خود با حضور در اجتماع نیز نقش آفرینی داشته واثر گذار بوده اند، را باید معرفی کرد.

‌در ادامه این نشست لیلا گودرزیان فرد؛ نویسنده ۳۰ اثر ارزشمند در حوزه شهدا و دفاع مقدس با بیانی شیوا به معرفی و تبیین شخصیت بانو دباغ و فعالیت های اجتماعی و مبارزاتی این بانوی شجاع، انقلابی و نقش ایشان در انقلاب اسلامی و در دوران دفاع مقدس به عنوان فرمانده سپاه همدان پرداخت.

لینک کوتاه : https://zanandiplomacy.ir/?p=8850

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.