• امروز : یکشنبه - ۲ اردیبهشت - ۱۴۰۳
  • برابر با : 13 - شوال - 1445
  • برابر با : Sunday - 21 April - 2024
2

ضرورت الگوسازی رسانه از زنان جوان ایرانی در عرصه علوم

  • کد خبر : 2016
ضرورت الگوسازی رسانه از زنان جوان ایرانی در عرصه علوم
زن پرفسور جوان که از او بعنوان ترسیم کننده بی همتای مختصات جهانی در کنفرانس سالروز جهانی دختران علم تجلیل شد

به گزارش زنان دیپلماسی، زنان جوان ایرانی که باعث غرور ملی می شوند این روزها در عرصه های مختلف علمی، ورزشی، هنری و… حضور دارند که نشان دهنده بالندگی زنان جوانان ایرانی و نقش آفرینی آنها در عرصه های مختلف است. یکی از این جوانان موفق و نابغه ایرانی پروفسور ریحانه دیهیم است. وی را که مادر نوروتیوتکنولوژی (الهیات عصب شناختی با محوریت تکنولوژی) و به عنوان تاثیرگذارترین فرد قرن معاصر در تحول آینده جهانی می شناسند فارغ از مرتبه علمی به فعالیت های اجتماعی نیز مشغول است به طوریکه او که مبدع دکترین هکتوکورن هلث هاب (۳H) است، نیز سرپرستی ۳۱۵ کودک یتیم مبتلا به سرطان را از کشورهای ایران و روسیه و چین بر عهده دارد. از وی به تازگی در کنفرانس سالروز جهانی دختران در علم (مقارن با سالروز پیروزی انقلاب اسلامی)، با حضور مقاماتی عالی‌رتبه از OAS، OAU، ADC و EU به موجب رونمایی از یک سند غرورآفرین درباره وی، به عنوان ترسیم‌کننده بی‌همتای مختصات آینده جهانی تجلیل شد.

سریجان چاولا سردبیر سابق کمیته گزینش و هماهنگی کنفرانس گرامیداشت سالروز جهانی بانوان در علم ن در این رابطه  اظهار کرد: در این کمیته با مشارکت اتحادیه بین المجالس جهانی، به تمجید و  معرفی پروفسور ریحانه دیهیم جو پرداخته شد اما وی با دلایلی مانند اجتناب از حواشی وقت گیر و حفظ حریم حرفه ای و به باور اعضای کنفرانس به علت تواضع و بی اعتنایی به شهرت، نسبت به فعالیت ما اعلام مخالفت کرد.

وی افزود: برای انتشار گزارشی که از وی در کنفرانس تکریم سالروز جهانی زنان و دختران در علم رونمایی شد به همکاری با بیش از ۲۰ هزار و ۱۸۴ رسانه پرمخاطب جهان و نیز مطابق آن، ایجاد صفحه اختصاصی وی با همکاری ویکی مدیا به ۲۸۰ زبان مبادرت کردیم که معاون وی به محض اطلاع ممانعت کرد.

این منتقد پروپاگاندا تصریح کرد: پس از این وقایع، ۱۸ بانک برتر جهان از نظر میگا (آژانس چندجانبه تضمین سرمایه‌گذاری به عنوان عضوی از گروه بانک جهانی)، با اختصاص کل بودجه تبلیغاتی هشت ساله خود تا ۲۰۳۰، در راستای انگیزه بخشی مردمی، اقدام به انعقاد کنوانسیون «وارپ درایو» (نام سفینه‌ای هایتک که با پیچاندن فضا – زمان اطراف خود، به ۱۰ برابر سرعت نور می رسد) با کمیته مذکور کردند تا منحصر و منسجم به معرفی تاثیرات و منویات و نیز تشخیص و تخصص پروفسور ریحانه دیهیم جو اهتمام ورزند.

مهندس چاولا تاکید کرد: به موجب این کنوانسیون، طی بزرگترین جنبش ترویجی جهان، به مناسبت نکوداشت زادروز پروفسور ریحانه دیهیم جو (۱۴ تا ۲۴ ماه مه ۲۰۲۲)، کیوآرکد اقتباسی از محتوای موجود در (شامل دیباچه سند ابداعات، افتخارات، اختراعات و اکتشافات و نیز اخلاقیات پروفسور ریحانه دیهیم جو) به طور هماهنگ در ۱۷۸ کشور با شعار «کاپیتان وارپ درایو» بر همه پایگاه های تبلیغاتی (محیطی، دیجیتالی، چاپی، فستیوالی، اینفلوئنسری، اکسسوری و…) منتخب این بانک ها نقش می بندد و امیدوارند مانند ابتکارات گذشته ما، با مخالفت وی مواجه نشود.

البته آشنایی با توانمندی دختران جوان در عرصه عام مختلف ٬ می تواند الگویی برای جوانی باشد که نسبت به توانایی ها خود در این عرصه غفلت داشته اند و لذا ضرورت دارد تا رسانه به این مهم توجه خاص داشته باشد.

لینک کوتاه : https://zanandiplomacy.ir/?p=2016

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.