• امروز : پنج شنبه - ۲۹ شهریور - ۱۴۰۳
  • برابر با : 16 - ربيع أول - 1446
  • برابر با : Thursday - 19 September - 2024
5
معاون دادستان کل کشور تاکید کرد؛

لزوم تسهیل فرآیند صدور مجوز برای فعالیت مراکز کاهش آسیب

  • کد خبر : 2656
لزوم تسهیل فرآیند صدور مجوز برای فعالیت مراکز کاهش آسیب
معاون حقوق عامه و پیشگیری از وقوع جرم دادستانی کل کشور با حضور در مرکز نگهداری زنان معتاد از آخرین وضعیت این مرکز بازرسی کرد.

به گزارش زنان دیپلماسی به نقل از قوه قضائیه، غلامعباس ترکی در ابتدای بازدید از خوابگاه مددجویان به بررسی مسائل و مشکلات در این بخش پرداخت و بیان کرد: باید در توسعه این مرکز با توجه به ظرفیت موجود در شهرداری اقدامات لازم صورت گیرد.

معاون حقوق عامه و پیشگیری از وقوع جرم دادستانی کل کشور با بیان اینکه خیران برای دستگیری از مددجویان باید پای کار بیایند، گفت: باید بحث حمایت‌های قضائی از مددجویان انجام شود.

ترکی در ادامه بازدید از مرکز نگهداری زنان معتاد، به کارگاه مهارت آموزی این مرکز رفت و از نزدیک در جریان اقداماتی را که مددجویان از قبیل تولید محصولات صنایع دستی اعم از تولید کیف، قالیبافی، خیاطی و … انجام می‌دهند، قرار گرفت.

معاون حقوق عامه و پیشگیری از وقوع جرم دادستانی کل کشور گفت: این مرکز با ظرفیت ۱۵۰ نفر تنها مرکز کاهش آسیب زنان آسیب دیده و با مشکلات متعدد از جمله اعتیاد است.

وی با بیان اینکه اعتیاد واقعیت تلخی است، بیان کرد: یک مرکز مشابه هم در مشهد به زنان آسیب دیده اختصاص دارد و نیاز ضروری به توسعه این مراکز حمایتی وجود دارد تا از این افراد حمایت‌های قانونی و قضائی شود.

وی با بیان اینکه بهترین مدل برای حل آسیب‌های اجتماعی در حوزه زنان، توسعه مراکز حمایتی با مشارکت مردم است، گفت: دستگاه قضائی به عنوان متولی حقوق عامه وظیفه دارد به این افراد توجه داشته باشد و اگر موانعی برای توسعه مراکز حمایتی وجود دارد با کمک نهادهای متولی رفع کند.

معاون دادستان کل کشور اظهار کرد: ساختمان این مرکز توسط شهرداری به مرکز ترک اعتیاد واگذار شده و از طرف دیگر سازمان بهزیستی اعلام کرده ساختمان این مرکز متعلق به آن‌ها نیست، لذا این مرکز بلاتکلیف باقی مانده و این خلأ باید حل شود.

وی در رابطه با ادعای شهرداری تهران درخصوص ساختمان این مرکز، گفت: واقعیت این است که برای رسیدگی به این وضعیت تنها مدل استاندارد مشارکت نهادهای متولی، مردم و خیران است.

ترکی گفت: بسیاری از این افراد آسیب دیده به واسطه یک مشکل و حادثه دچار آسیب شدند در حالی که اگر در یک بازه زمانی مناسب مورد حمایت قرار گیرند می‌توانند به جامعه بازگردند.

وی از شهرداری درخواست کرد ضمن جلب مشارکت مردم از این مراکز حمایت و زمینه توسعه از آن را فراهم کند.

معاون دادستان کل کشور ادامه داد: حتماً مرکز اورژانس اجتماعی در پایانه‌ها باید فعال شوند، با حمایت‌های حقوقی قضائی حاکمیت امکان حل آسیب را ندارد و این معضلات بدون کمک‌ها و مشارکت مردم حل نمی‌شود.

وی افزود: اقدامات خوبی توسط شهرداری تهران برای توسعه گرمخانه‌ها در حال انجام است و باید این مرکز در جهت کاهش آسیب توسعه یابد.

ترکی تاکید کرد: سازمان بهزیستی بایستی فرآیند صدور مجوز برای فعالیت مراکز کاهش آسیب را تسهیل کند.

در ادامه معاون حقوق عامه و پیشگیری از وقوع جرم دادستانی کل کشور با حضور در شیرخوارگاه شبیر از این مرکز بازدید کرد.

وی با حضور در شیرخوارگاه شبیر از نزدیک در جریان نحوه نگهداری کودکان و مشکلات موجود در این شیرخوارگاه قرار گرفت.

لینک کوتاه : https://zanandiplomacy.ir/?p=2656

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.