• امروز : چهارشنبه - ۱۹ اردیبهشت - ۱۴۰۳
  • برابر با : 1 - ذو القعدة - 1445
  • برابر با : Wednesday - 8 May - 2024
1

مطالعات نشان می دهد؛ مصرف بیشتر آنتی اکسیدان احتمال کمردرد را در زنان کاهش می دهد

  • کد خبر : 7248
مطالعات نشان می دهد؛ مصرف بیشتر آنتی اکسیدان احتمال کمردرد را در زنان کاهش می دهد

داده های یک مطالعه اخیر نشان داد که مصرف آنتی اکسیدان بیشتر با خطر کمتر کمردرد در زنان مرتبط است. به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیکال نیوز، آنتی اکسیدان‌ها در غذاهای خاصی یافت می‌شوند و ممکن است در به حداقل رساندن آسیب به سلول‌ها کمک کنند. آنتی اکسیدان‌ها ممکن است فواید خاصی برای […]

داده های یک مطالعه اخیر نشان داد که مصرف آنتی اکسیدان بیشتر با خطر کمتر کمردرد در زنان مرتبط است.

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از مدیکال نیوز، آنتی اکسیدان‌ها در غذاهای خاصی یافت می‌شوند و ممکن است در به حداقل رساندن آسیب به سلول‌ها کمک کنند.

آنتی اکسیدان‌ها ممکن است فواید خاصی برای سلامتی داشته باشند، اما محققان هنوز به دنبال درک اثر کامل آنتی اکسیدان های خاص بر سلامت هستند. یکی از زمینه‌های مورد علاقه این است که چگونه آنتی اکسیدان‌ها ممکن است بر درد افراد تأثیر بگذارند.

یک مطالعه اخیر نشان داد که مصرف آنتی اکسیدان چگونه با کمردرد مرتبط است، مشکلی که بسیاری از مردم تجربه می‌کنند.

نتایج مطالعه به طور کلی ارتباط معنی داری بین مصرف آنتی اکسیدان و کمردرد پیدا نکرد. با این حال، شرکت کنندگان در بالاترین رده دریافت آنتی اکسیدان تقریباً ۱۲ درصد کمتر از شرکت کنندگانی که کمترین مقدار آنتی اکسیدان مصرف می‌کردند، کمردرد را تجربه کردند.

در میان شرکت‌کنندگان زن، محققان دریافتند کسانی که بیشترین میزان آنتی‌اکسیدان دریافت می‌کنند، تقریباً ۲۰ درصد کمتر از کسانی که کمترین میزان آنتی‌اکسیدان را دریافت می‌کنند، دچار کمردرد می‌شوند.

نتایج به مزایای احتمالی مصرف آنتی اکسیدان، به ویژه برای زنان اشاره می‌کند.

بر اساس گزارش سازمان جهانی بهداشت، در سال ۲۰۲۰، ۶۱۹ میلیون مورد کمردرد در سراسر جهان وجود داشته است. همچنین این یک علت مهم ناتوانی است، بنابراین محققان علاقه مند به یافتن راه‌های بالقوه برای جلوگیری از تجربه کمردرد در افراد هستند.

دریافت طیف گسترده‌ای از مواد مغذی برای یک سبک زندگی سالم بسیار مهم است.

آنتی اکسیدان‌ها موادی هستند که به توقف فرآیندی به نام اکسیداسیون کمک می‌کنند. اکسیداسیون موادی به نام رادیکال‌های آزاد تولید می‌کند که می‌تواند باعث آسیب سلولی شود. آنتی اکسیدان‌ها ممکن است به کاهش آسیب سلولی کمک کنند.

بسیاری از میوه‌ها، سبزیجات و سایر مواد غذایی حاوی آنتی اکسیدان هستند.

لینک کوتاه : https://zanandiplomacy.ir/?p=7248

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.