رئیس محترم ستاد امربه معروف ونهی از منکر
از آنجا که آموزه دینی امر به معروف و نهی از منکر محدودیت سن ، نژاد ، جنسیت و به ویژه جایگاه اجتماعی -سیاسی و دینی را شامل نمی شود ، بر خود واحب می دانم ، بعنوان نسلی که انقلاب بنام اسلام را تجربه کرد، در رابطه با فرمایش شما که “ عمامه وچادر نماد اسلام است“
به عرض برسانم ، یک مرور اجمالی در كشورهاى اسلامى و مليت هاى مسلمان به شما اثبات خواهد کردتا چه اندازه این ادعای شما قابل تعميم به كليت اسلام است .
اگر منظور نماد جمهورى اسلامى است ،كه باز هم در تضاد با حقیقت شعارهای انقلاب است كه قرار بود نماد جمهورىی بنام اسلام باشند .
چرا كه عمامه وچادر قبل از انقلاب هم در جای جای این مملکت وجود داشت وتنها فرقش این بود که بیش از آنکه یک نماد حکومتی باشد ، یک نماد اعتقادی بود و به همین خاطر نیز حرمت داشت.
حال آنكه حتما شما هم اذعان داريد ما انقلاب نکردیم که نمادهاى ظاهرى اسلام به فرموده شما “عمامه و چادر ”
را بر سر همه اجبار كنيم . نسل من برای تغییر محتوی زندگی به میدان آمد. تبعیض ،
بی عدالتی و انحصار چه با کت و شلوار و بی چادر در يك نظام سكولار و چه با عمامه و چادر در يك نظام منتسب به دين محصولش یکی است .اگرچه با عمامه وچادر اعتقاد مردم را نیز هدف می گیرد و تخریبش به مراتب سهمگین تر است .
و اما با شعار “ استقلال ، آزادی ، جمهوری اسلامی “ که سر لوحه شعار همه گروهای اجتماعی شد،قرار بود امنیت در تمامی حوزه ها منجمله امنیت روانی ، اقتصادی ، اجتماعی ، سیاسی و فرهنگی و دينى نماد اسلام شود.
شما را بخدا با تحریف شعارهای آنروز در رابطه با يك جمهورى اسلامى بیش از این مارا مورد موآُخذه نسل حاضر قرار ندهید./سوسن صفاوردی
َِاُ
َ